aura-silestone-diapol-ceramic

Företagskund

Stenhuggeri med full service

Vi är en av de största tillverkarna av stenbänkskivor i norra Europa. Vi producerar och installerar såväl köksbänkskivor som stenplattor till golv och vägg för husets alla rum. Med mer än 25 års erfarenhet av stenhantverk har vi sedan 1993 levererat över 500 000 arbetsbänkar runt om i Europa från vår bas i Saue, Estland.


Kontakta oss om du letar efter en pålitlig och entusiastisk partner som erbjuder service i toppklass.

.

Varför anlita oss?

Vi levererar i tid. Alltid.

Vi klarar av stora beställningar

Vi är en av de största tillverkarna av stenbänkskivor i norra Europa och har nästan 100 medarbetare i vår verkstad som ser till att varje projekt levereras. Vår kapacitet ligger på omkring 50 köksbänkskivor (2,5 m2 stora) per dag. (2,5 m2 tk).

Komplett service

Vi arbetar för dig och förstår behovet av att vara noggranna och i tid. Därför har vi erfarna och pålitliga installationsteam som levererar köksbänkskivor med högsta precision och alltid enligt schemat.

Konkurrenskraftigt pris

Som en av de största producenterna i regionen kan vi hålla konkurrenskraftiga priser. Dessutom är vi Cosentinos strategiska partner, vilket gör att vi kan erbjuda dig deras flexibla prissättning – fråga oss gärna om det.

ISO-certifierade

De senaste åren har vi investerat mycket i maskinparken och finslipat våra processer så att vi kan stoltsera med en verkligt toppmodern verkstad. Våra medarbetare är utbildade att handskas varsamt med dina produkter. Dessutom är fortbildning och arbetssäkerhet något vi tar på största allvar och vi är certifierade både med ISO 9001 (kundservice) och ISO 14001 (miljöledningssystem).

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Du behöver inte tänka på köksbänkskivor, det gör vi åt dig.

Ring eller mejla oss: 0851 972 323