Om oss

Diapol är ett fristående privatägt tillverknings- och serviceföretag som är specialiserat på tillverkning och installation av bänkskivor av granit, marmor, kvarts och keramik. Våra kunder förtjänar bänkskivor för kök och badrum av bästa kvalitet samt även en snabb, punktlig måttagnings- och monteringsservice. Diapol är medlem i Estnisk-Svenksa Handelskammaren.

För att säkerställa en snabb och högkvalitativ måttagnings- och monteringsservice har Diapol egna tekniker i  Sverige, Estland, Finland, Norge, Danmark och Storbritannien.

  • Vår mission är att förse våra kunder med unika skräddarsydda stenytor. Vi använder naturens vackra mästerverk för att uppfylla dina drömmar.
  • Vår vision är att utvidga vår verksamhet till fler städer och länder och introducera nya tjänster.

Det har tagit naturen miljoner av år att skapa dessa naturmaterial. Vi uppskattar naturens mästerverk och tar väl hand om den!

Låt Diapol visa dig hur dina drömmars bänkskiva kan tillverkas på bara ett par dagar.

Diapol är en av de största tillverkarna av stenbänkskivor i Europa och har en stor produktionsanläggning i Saue, Estland. Vår produktionsutrustning är skräddarsydd, högt automatiserad och högteknologisk.